Αξιολόγηση των Γενικών και Ειδικών Κανόνων Υγιεινής στις Εγκαταστάσεις Τροφίμων και  Επίσημος Έλεγχος 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΣΕΒΕΚ)

Κωδικός Εκπαιδευτικού Προγράμματος: EF-ΜΤ – 04

ΘΕΜΑ:
Νέα «δέσμη υγιεινής» των τροφίμων και συναφής νομοθεσία: Υποχρεώσεις των υπευθύνων επιχειρήσεων κρέατος – Oρθή πρακτική εφαρμογής των κανόνων υγιεινής
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει απαιτήσεις για τις Εγκαταστάσεις τεμαχισμού, παραγωγής κιμά, μηχανικώς διαχωρισμένου κρέατος, παρασκευασμάτων και προϊόντων με βάση το κρέας. Κύριος εισηγητής: Καθηγητής Σπ. Β. Ραμαντάνης, DVM, Dr. med. vet., Dipl. ECVPH. Γενικό περιεχόμενο:  Υγιεινή, ασφάλεια και ποιότητα του κρέατος, προϊόντων / Υποχρεώσεις των Υπευθύνων Επιχειρήσεων Κρέατος / Σχετική νομοθεσία / Επίσημοι έλεγχοι / Γενικές και ειδικές απαιτήσεις υγιεινής / Ορθή πρακτική εφαρμογής / Διαδικασίες βάσει των αρχών HACCP / Μικροβιολογικά κριτήρια / Ιχνηλασιμότητα, Επισήμανση / Διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων.

1ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:  Αξιολόγηση των γενικών κανόνων υγιεινής στις εγκαταστάσεις τροφίμων και επίσημος έλεγχος.

Βασικό νομοθετικό πλαίσιο / Ορθή πρακτική εφαρμογής των κανόνων υγιεινής / Ιχνηλασιμότητα /                           Ανάκληση-Απόσυρση / Γενικά μικροβιολογικά κριτήρια / Επιμολυντές / Διαδικασίες βάσει των αρχών                            HACCP / Επισήμανση / Υλικά σε επαφή με τρόφιμα / Επίσημος έλεγχος

 ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:  €450 + ΦΠΑ Διάρκεια: 3 ημέρες  Τόπος και ημερομηνίες διεξαγωγής:  Επικοινωνήστε μαζί μας για τόπο διεξαγωγής και ημερομηνίες  ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%) περισσότερα … ► 

2ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:  Αξιολόγηση των ειδικών κανόνων υγιεινής στις εγκαταστάσεις κρέατος και επίσημος έλεγχος

Ειδικό νομοθετικό πλαίσιο / Μεταφορά ζώντων ζώων / Σφαγείο / Συντήρηση, Μεταφορά κρέατος / Εγκαταστάσεις τεμαχισμού / Παραγωγή παρασκευασμάτων, κιμά, ΜΔΚ, προϊόντων με βάσει το κρέας / ΖΥΠ / Μικροβιολογικά κριτήρια / Σημεία ελέγχου βάσει των αρχών HACCP / Επίσημος έλεγχος

ΑΞΙΑ ΜΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: €450 + ΦΠΑ

Διάρκεια: 3 ημέρες 
Επικοινωνήστε μαζί μας για τόπο διεξαγωγής και ημερομηνίες ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%) περισσότερα … ►
 

3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:  Αξιολόγηση των γενικών και ειδικών κανόνων υγιεινής στο κρεοπωλείο και επίσημος έλεγχος

Βασικό και ειδικό νομοθετικό πλαίσιο / Ορθή πρακτική εφαρμογής των κανόνων υγιεινής / Παρασκευαστήριο /           ΖΥΠ / Υλικά συσκευασίας / Επισήμανση / Αποθήκευση, συντήρηση, μεταφορά / Ιχνηλασιμότητα / Ανάκληση-Απόσυρση / Μικροβιολογικές δοκιμές / Σημεία ελέγχου βάσει των αρχών HACCP / Επίσημος έλεγχος

ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: €300 + ΦΠΑ Διάρκεια: 2 ημέρες  Επικοινωνήστε μαζί μας για τόπο διεξαγωγής και ημερομηνίες ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%) περισσότερα
 

Τρόποι Πληρωμής

1. Προσωπική ή Εταιρική Επιταγή ημέρας στο όνομα: EUCAT SA (EKYT ABEE)
2. Κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

α. Alpha Bank, Αριθμός Λογαριασμού 102-00-232-0000-584
β. Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού 5019-044-7618-59
γ. EUROBANK, Αριθμός Λογαριασμού 0026-0008-38-0200256624
δ. Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού 011 14647251405

Scroll to Top