Αξιολόγηση των Γενικών και Ειδικών Κανόνων Υγιεινής στις Εγκαταστάσεις Τροφίμων και Επίσημος Έλεγχος
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΣΕΒΕΚ)
Κωδικός Εκπαιδευτικού Προγράμματος: EF-ΜΤ - 04
ΘΕΜΑ:
Νέα «δέσμη υγιεινής» των τροφίμων και συναφής νομοθεσία: Υποχρεώσεις των υπευθύνων επιχειρήσεων κρέατος - Oρθή πρακτική εφαρμογής των κανόνων υγιεινής
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει απαιτήσεις για τις Εγκαταστάσεις τεμαχισμού, παραγωγής κιμά, μηχανικώς διαχωρισμένου κρέατος, παρασκευασμάτων και προϊόντων με βάση το κρέας. Κύριος εισηγητής: Καθηγητής Σπ. Β. Ραμαντάνης, DVM, Dr. med. vet., Dipl. ECVPH. Γενικό περιεχόμενο: Υγιεινή, ασφάλεια και ποιότητα του κρέατος, προϊόντων / Υποχρεώσεις των Υπευθύνων Επιχειρήσεων Κρέατος / Σχετική νομοθεσία / Επίσημοι έλεγχοι / Γενικές και ειδικές απαιτήσεις υγιεινής / Ορθή πρακτική εφαρμογής / Διαδικασίες βάσει των αρχών HACCP / Μικροβιολογικά κριτήρια / Ιχνηλασιμότητα, Επισήμανση / Διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων.
1ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Αξιολόγηση των γενικών κανόνων υγιεινής στις εγκαταστάσεις τροφίμων και επίσημος έλεγχος.
Βασικό νομοθετικό πλαίσιο / Ορθή πρακτική εφαρμογής των κανόνων υγιεινής / Ιχνηλασιμότητα / Ανάκληση-Απόσυρση / Γενικά μικροβιολογικά κριτήρια / Επιμολυντές / Διαδικασίες βάσει των αρχών HACCP / Επισήμανση / Υλικά σε επαφή με τρόφιμα / Επίσημος έλεγχος
ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: €450 + ΦΠΑ
Διάρκεια: 3 ημέρες
Τόπος και ημερομηνίες διεξαγωγής:
Επικοινωνήστε μαζί μας για τόπο διεξαγωγής και ημερομηνίες
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%)
περισσότερα ... ►
|
|
2ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Αξιολόγηση των ειδικών κανόνων υγιεινής στις εγκαταστάσεις κρέατος και επίσημος έλεγχος
Ειδικό νομοθετικό πλαίσιο / Μεταφορά ζώντων ζώων / Σφαγείο / Συντήρηση, Μεταφορά κρέατος / Εγκαταστάσεις τεμαχισμού / Παραγωγή παρασκευασμάτων, κιμά, ΜΔΚ, προϊόντων με βάσει το κρέας / ΖΥΠ / Μικροβιολογικά κριτήρια / Σημεία ελέγχου βάσει των αρχών HACCP / Επίσημος έλεγχος
3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Αξιολόγηση των γενικών και ειδικών κανόνων υγιεινής στο κρεοπωλείο και επίσημος έλεγχος
Βασικό και ειδικό νομοθετικό πλαίσιο / Ορθή πρακτική εφαρμογής των κανόνων υγιεινής / Παρασκευαστήριο / ΖΥΠ / Υλικά συσκευασίας / Επισήμανση / Αποθήκευση, συντήρηση, μεταφορά / Ιχνηλασιμότητα / Ανάκληση-Απόσυρση / Μικροβιολογικές δοκιμές / Σημεία ελέγχου βάσει των αρχών HACCP / Επίσημος έλεγχος
Τρόποι Πληρωμής
1. Προσωπική ή Εταιρική Επιταγή ημέρας στο όνομα: EUCAT SA (EKYT ABEE)
2. Κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:
α. Alpha Bank, Αριθμός Λογαριασμού 102-00-232-0000-584
β. Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού 5019-044-7618-59
γ. EUROBANK, Αριθμός Λογαριασμού 0026-0008-38-0200256624
δ. Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού 011 14647251405
|