ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ | ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ | ΑΠΟΨΕΙΣ-ΝΕΑ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ |  . | COVID-19Home PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearEnglish
Decor Image
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 17025, ΕΛΟΤ 1429 για Διαχειριστική Επάρκεια, κ.α.
Σύμβουλος ISO 9001 και επιχειρηματικής βελτίωσης
Σύμβουλος Ασφάλειας Τροφίμων - HACCP, ISO 22000
Σύμβουλος Διαπίστευσης, ISO 17020, ISO 17021, ISO 17024, ISO 17025, EN 4011
Σύμβουλος Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας, OHSAS 18001, ΕΛΟΤ 1801 (NEO ISO 45001)
Σύμβουλος Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ISO 14001
Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Σύμβουλος Τεχνικής Στήριξης

 
Home : ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ : Σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 17025, ΕΛΟΤ 1429 για Διαχειριστική Επάρκεια, κ.α. : Σύμβουλος Ασφάλειας Τροφίμων - HACCP, ISO 22000 : Food Hygiene- Basic Text

Food Hygiene - Basic Text

 

Ο κανονισμός αυτός τονίζει τον ορισμό των στόχων που θα πρέπει να επιτευχθούν στα θέματα Ασφάλειας Τροφίμων, αφήνοντας στις επιχειρήσεις του τομέα τροφίμων την ευθύνη προσαρμογής των μέτρων ασφάλειας που θα πρέπει να εφαρμοσθούν ώστε να υπάρξει εγγύηση της ασφάλειας των τροφίμων. Ο παρών κανονισμός έχει σκοπό την διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων σε όλα τα στάδια από την πρωτογενή παραγωγή έως και την προσφορά προς πώληση ή τη διάθεση στον τελικό καταναλωτή.

 

Bookmark and Share


 Υποκατηγορίες:
Σύμβουλος συστημάτων AGRO
Σύμβουλος συστημάτων IFS
Σύμβουλος συστημάτων BRC
Ευρωπαϊκή Οδηγία 93/43/ΕΟΚ
• Food Hygiene- Basic Text
Σύμβουλος ISO 22000
Σύμβουλοι Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας - ISO 10019.
Username

Password

ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΑΕΚ 0,45% ΕΤΟΥΣ 2019

Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για προγράμματα ΛΑΕΚ 0,45%


        

© 2024 - EUCAT SA Consulting Engineers & Scientists

Παραδείσου 14, 15125 Μαρούσι, Tηλ: 210 7486 407 Φαξ: 210 7792 041 E-mail: eucat@eucat.gr

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Protocol 4 seo cms