|
|
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ | Σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 17025, ΕΛΟΤ 1429 για Διαχειριστική Επάρκεια, κ.α. Σύμβουλος ISO 9001 και επιχειρηματικής βελτίωσης Σύμβουλος Ασφάλειας Τροφίμων - HACCP, ISO 22000 Σύμβουλος Διαπίστευσης, ISO 17020, ISO 17021, ISO 17024, ISO 17025, EN 4011 Σύμβουλος Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας, OHSAS 18001, ΕΛΟΤ 1801 (NEO ISO 45001) Σύμβουλος Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ISO 14001 Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Σύμβουλος Τεχνικής Στήριξης |
| Food Hygiene - Basic Text
Ο κανονισμός αυτός τονίζει τον ορισμό των στόχων που θα πρέπει να επιτευχθούν στα θέματα Ασφάλειας Τροφίμων, αφήνοντας στις επιχειρήσεις του τομέα τροφίμων την ευθύνη προσαρμογής των μέτρων ασφάλειας που θα πρέπει να εφαρμοσθούν ώστε να υπάρξει εγγύηση της ασφάλειας των τροφίμων. Ο παρών κανονισμός έχει σκοπό την διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων σε όλα τα στάδια από την πρωτογενή παραγωγή έως και την προσφορά προς πώληση ή τη διάθεση στον τελικό καταναλωτή.
|
|
Υποκατηγορίες:
| |
|